Retourvoorwaarden

Na ontvangst van het product heeft u een periode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen. Wij verzoeken u dit binnen 14 dagen schriftelijk (telefonisch of via e-mail) aan ons te melden. "U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zale-online.nl .Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten."

De aankoop dient, indien redelijk wijs mogelijk compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd. Eventuele schade aan het product kan worden verrekend op het terug te storten bedrag.

Wij adviseren de koper vooraf schriftelijk of per e-mail een verzoek te doen voor terugname van het artikel. Het is daarbij wenselijk dat de koper aangeeft in welke staat het artikel geretourneerd gaat worden.  

Restitutiebedrag 

Zale-online controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking. Naar aanleiding van de staat van het geretourneerde product wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald. 

Is deze compleet en onbeschadigd dan stort Zale-online het bedrag dat op de factuur vermeldt staat binnen 7 dagen terug. Voor het terugstorten van uw geld gebruiken wij het rekeningnummer dat op de factuur is vermeld. Wij adviseren u daarom bij retourneren van een product ook de originele factuur bij te voegen. 

Het retour sturen van een product en/of bestelling kan naar:

Zale-Online

Vossenbergsesteeg 3

5482 WE

Schijndel

06-30009395

Vanaf 1 November 2020 kan een product wat niet is afgeprijsd gratis geretourneerd of geruild worden voor een andere maat!

Stuur hiervoor een e-mail naar info@zale-online.nl.

© 2016 - 2024 Zale | sitemap | rss