Castelli Squadra Stretch W Jacket - Maat L

Artikel 1 van 13
€ 74,95 € 39,95 (inclusief btw)

Beschrijving

Het Castelli Squadra Stretch W windjack voor dames houdt de wind tegen tijdens frisse fietsritten of bij lange afdalingen. Daar blijft het niet bij, want dit fietsjack heeft ook een aansluitende pasvorm en zal vrijwel niet wapperen in de wind. Mocht je de Squadra Stretch W niet meer nodig hebben, dan is deze tot een compact formaat op te vouwen en makkelijk op te bergen.

Technologie

Coated ripstop nylon beschermt tegen wind
Voor de Castelli Squadra Stretch W is gebruik gemaakt van Coated ripstop nylon. Dit materiaal is geplaatst op de voorkant, achterkant en op de voorkant van de mouwen. Coated ripstop nylon is uitstekend in staat om wind tegen te houden. Hierdoor blijf je met dit windjack beter warm. Daarnaast biedt het ook lichte bescherming tegen water, maar de Squadra Stretch W is niet te gebruiken als regenjas.

Inzetstukken in stretchstof voor perfecte pasvorm
De zijkanten en een gedeelte van de mouwen zijn voorzien van stretchstof inzetstukken. Hierdoor kent dit windjack voor dames een perfecte pasvorm en biedt het meer aerodynamisch voordeel. De stretchstof inzetstukken hebben een waterafstotende behandeling gekregen, wat helpt als er lichte mist is.

Reflecterende details op borst en onderrug
Dit windjack voor dames heeft op de borst en onderrug reflecterende details gekregen. In geval van weinig licht ben je zodoende beter te zien. Bij de Castelli Squadra Stretch W is dus zelfs aan een stukje veiligheid gedacht.

Stofsamenstelling
• Hoofdstof: 100% polyester
• Zijkanten / onderkant mouwen: 75% polyamide / 25% elastaan

© 2016 - 2024 Zale | sitemap | rss