Bioracer Epic Bibshort Women Navy (2020) - Maat XL

Vorige Artikel 44 van 106 Volgende
€ 149,95 € 59,95 (inclusief btw)

EPIC BIBSHORT

CO_BR11545D

Vrouwvriendelijke, hoogwaardige korte bretelbroek

Hoofdmateriaal van Lycra

Beenpanelen met stapsgewijze compressie

Vapor unizeem

Toiletvriendelijke BibZip op de rug

In de afgelopen twee jaar hebben we diepgaand onderzoek verricht naar de verbetering van het meest essentiële onderdeel van een fietsuitrusting: de korte bretelbroek.

Voor dit onderzoek keken we naar de structuur van een breed scala aan korte bretelbroeken, met speciale aandacht voor de verbetering van het comfort, de prestaties en het uiterlijk.

Hierbij zijn we van een aantal belangrijke problemen uitgegaan. 

- Fietsen van carbon, wielen, zadels en schoenen worden steeds lichter en stijver; maar het menselijk lichaam blijft zacht en krijgt daardoor veel klappen te verduren. Hoe kunnen we het lichaam beter ondersteunen?

- Het gripmateriaal op de benen, dat op de huid drukt, zorgt er vaak voor dat fietsers (zelfs getrainde sporters) eruit zien alsof ze een paar kilo zijn aangekomen, vooral vrouwelijke fietsers. Hoe kunnen we de pasvorm en de uitstraling verbeteren?

- Plaspauzes zijn altijd een probleem voor dames die een fietsbroek met bretels dragen. Hoe kunnen we dit makkelijk maken?

Het resultaat: de Epic korte bretelbroek voor mannen en de Epic korte damesbretelbroek voor vrouwen. 

In plaats van gripmateriaal op de benen gebruiken we een nieuw materiaal met stapsgewijze compressie. Daardoor is er geen gripmateriaal op de benen meer nodig om alles op zijn plek te houden. Probleem opgelost. 

Wil je het voordeel van een goed passende korte fietsbroek met bretels, maar je niet iedere keer helemaal hoeven uit te kleden als je naar het toilet moet? Kijk dan eens naar de BibZip™ op de achterkant van de korte fietsbroek. Je kunt nu een plaspauze nemen zonder je shirt uit te trekken. Probleem opgelost.

In de Epic Vapor-zemen die we gebruiken, zitten allerlei nieuwe, exclusieve technologieën. Maar nog belangrijker is de manier waarop de zeem is aangebracht. In plaats van in de fietsbroek te zijn genaaid, is de zeem op het textiel geperst en daarna erin genaaid. Daardoor heb je geen extra materiaal nodig, dus minder massa. De korte fietsbroek volgt naadloos de contouren van het lichaam. Probleem opgelost.

We hebben kosten noch moeite gespaard bij het ontwikkelen van beste korte bretelbroek ter wereld. De BioRacer Epic korte damesbretelbroek verandert de manier waarop bretelbroeken worden geconstrueerd en vormen een nieuwe maatstaf voor presentatie, krachtoverdracht en pasvorm.

© 2016 - 2022 Zale | sitemap | rss