KASK Protone Black - Maat M (52-58cm)

Artikel 1 van 37 Volgende
€ 209,95 € 139,95 (inclusief btw)

De Protone weegt slechts 215 g en is voorzien van droge 3D-voering op basis van een opencell-constructieproces met meerdere lagen die voor een comfortabele rit zorgt. De helm heeft een uitneembare en wasbare voering, gemaakt van CoolMax®-stof en de stof van de voering is behandeld met behulp van het antimicrobiële proces van Sanitized®. Ook wordt nog altijd de Multi In-Molding-technologie van KASK gebruikt om een polycarbonaatafdekking voor de bovenkant, de basisring en de achterkant van de helmkuip. Deze vormt dankzij de In-Moulding-technologie van KASK één geheel met de binnenkap van polystyreen voor optimale schokdemping van de kuip. Het versterkte frame vermindert het risico op een schok die een breuk in de kuip kan veroorzaken.

 


TECHNOLOGIEËN

sluiten

ECO-LEATHER CHINSTRAP

Chin pad with synthetic leather chinstrap. The hypoallergenic and washable chinstrap is extremely comfortable and helps to avoid skin irritation. 

3D DROGE VOERING

De driedimensionele 3D DRY-voering is gebaseerd op een open cell-constructieproces met meerdere lagen: hoogwaardige technologie voor optimaal comfort en optimale prestaties.

COOLMAX-VEZEL

Uitneembare en wasbare binnenpadding in Coolmax®-materiaal

BINNENFRAME

Het innovatieve binnenste versterkingsframe biedt extra mechanische kracht en is extra compact. In geval van schokken voorkomt het frame dat de helm in een groot aantal stukken breekt, zodat alle soorten wielrenners op verbeterde veiligheid kunnen rekenen.

OCTO FIT

De rubberen micro-schijfinstelling biedt een betere vingergreep. Zwevende steuncontactpunten die worden gecombineerd met interne gelkussens voor optimaal comfort. Deze steunen zijn ontworpen om 180° vrij te kunnen draaien, waardoor een perfecte pasvorm op elke hoofdvorm mogelijk wordt gemaakt. De schedelbeugels van de steunen zijn ontworpen en verfijnd om de beste pasvorm en ondersteuning te bieden, terwijl deze zo licht mogelijk is.

GEDESINFECTEERDE BEHANDELDE STOF

Binnenpadding behandeld met het antibacteriële en antimicrobiële Sanitized®-proces.

AËRODYNAMISCHE CONTROLE

Ongelooflijk aërodynamisch en met zeer goede prestaties, getest in een windtunnel, met een bijzonder indrukwekkende CX-waarde. In welke richting het hoofd ook gericht wordt, de uitstroom van de lucht is bij deze helm altijd perfect.

HOGE ZICHTBAARHEID

Stickers met een hoge zichtbaarheid voor maximale veiligheid, zelfs bij slechte zichtbaarheid

MIT

De MIT-technologie garandeert een betere hoofdbescherming, volledig van polystyreen, met een polycarbonaatlaag die de bovenkant, de basisring en de achterkant van de schaal bedekt.

© 2016 - 2023 Zale | sitemap | rss