Bioracer Vesper Short Soft Blue Radiant - Maat M

Artikel 1 van 144 Volgende
€ 84,95 € 29,95 (inclusief btw)

Bioracer Vesper Short Soft Korte Broek Dames Zonder Bretel

Deze broek is de meest verkochte kwaliteitsbroek van Bioracer welke ook heel veel las top model voor team kleding wordt ingezet. Jarenlang heeft hier zelfs de complete Nederlandse eg selectie in gereden. Een top broek dus. Veel vrouwelijke rijders zijn huiverig om een korte fietsbroek te dragen. Biorcaer ontdekte volgens hen dat dit vooral kwam doordat veel broeken vaak niet speciaal voor de vrouwelijk heupen ontworpen zijn. Deze speciaal voor dames ontwikkelde broek geeft daarom exact de juiste steun op de juiste punten.

Eén van de kritieke onderdelen van korte fietsbroeken en bretelbroeken is het gripmateriaal op de benen. Dat is belangrijk om alles tijdens het fietsen op zijn plek houden.

Hoewel alle Bioracer opties voor gripmateriaal op de benen qua pasvorm en comfort prima zijn, zitten sommige toch iets te strak bij de zachtere vrouwelijke huid. Hierdoor lijkt het soms alsof vrouwelijke rijders, zelfs de meest afgetrainde, een paar kilo zijn aangekomen.

Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar betere opties. Een voorbeeld hiervan vind je in onze korte bretelbroeken voor vrouwen.

Met de Vesper zachte korte bretelbroek zijn we een nieuwe weg ingeslagen. We hebben een zacht soort lycra op de uiteinden van de pijpen aangebracht en dit dubbelgevouwen (zodat je de zachte kant aan de binnen- en buitenkant van de uiteinde van de pijpen voelt). Het resultaat is een broekspijp die precies genoeg compressie biedt om de korte broek op zijn plek te houden, maar niet te strak zit.

De Vesper zachte korte bretelbroek is een fraai voorbeeld van hoe we met bestaande materialen werken. We bekijken het hele concept van een korte broek opnieuw tot hij bij de wensen van de rijder past. Het is de favoriete korte broek van elke vrouw die comfort, draaggemak en een mooie uitstraling wil.

© 2016 - 2021 Zale | sitemap | rss