Bioracer Vesper Tempest Protect Winter Jacket Subli Camo Dot Olive - Maat XL

Vorige Artikel 22 van 54 Volgende
€ 179,95 € 109,95 (inclusief 21% btw)

Het Vesper Tempest Protect winterjack is een uitstekend isolerend trainingsjack voor de winter met strategisch geplaatste Pixel-inzetstukken. 

 

Het heeft allerlei goede eigenschappen en is speciaal ontworpen voor vrouwelijke renners met een nieuwe en verbeterde snit.

 

Dit jack is gemaakt van onze befaamde Tempest Protect-stof. Deze 100% winddichte en waterafstotende stof biedt superieure bescherming tegen wind en regen, zelfs als je met een lager tempo en minder intensief traint. 

 

Als je in de winter buiten traint, spelen zichtbaarheid en veiligheid een grote rol. Ook daar hebben we aan gedacht. De inzetstukken op de schouders en mouwen zijn gemaakt van ons Black Pixel, een sterk reflecterende stof die net als Tempest Protect zowel winddicht als waterafstotend is, maar ook uitstekende zichtbaarheid biedt.

 

Op het gebied van opbergruimte zijn we een andere weg ingeslagen. Bij het ontwikkelen van een speciale snit voor vrouwen biedt de smalle taille niet genoeg ruimte voor 3 uitwendig geplaatste zakken.  Toch moeten vrouwen dezelfde hoeveelheid spullen meenemen, ook al zijn ze vaak kleiner. Daarom hebben we gekozen voor 2 grote achterzakken met ritsen aan de zijkant. Het resultaat: dezelfde hoeveelheid opbergruimte, eenvoudig bereikbaar, beschermd en strak.

© 2016 - 2021 Zale | sitemap | rss