Eurosport Energy Bar 20x45g - Apple Flavour

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 39,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Terwijl de haverreep van Eurosport voeding is ontworpen voor geleidelijk vrijkomende energie, is de energiereep ontworpen voor een snelle energieboost. Deze energiereep heeft de cruciale 2:1-verhouding (een verhouding die twee keer zoveel glucose als fructose bevat). Glucose (ook wel dextrose of glucose genoemd) is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam. Het is een delicate relatie. Met een regelmatig dieet kan een persoon tot ongeveer 60 gram suiker per uur consumeren. Met een verhouding van 2:1 tussen glucose en fructose kan deze verhouding oplopen tot 70 à 80 gram. Hierdoor is het energieniveau van het lichaam veel hoger.

Bij Eurosport Nutrition staat gezondheid voorop. Daarom bestaat de energiereep uit puur natuurlijke ingrediënten. Het belangrijkste verschil tussen Eurosport voeding en vele andere merken is dat het geen kunstmatige zoetstoffen bevat. Het bevat echter een natuurlijke zoetstof (stevia). Eurosport voeding wordt geproduceerd met verse ingrediënten, wat ook betekent dat er vers fruit wordt toegevoegd. De energiereep heeft een knapperige bite en een perfect uitgebalanceerde smaak: niet te mild en niet te overheersend. De bar is zacht en kauwbaar.

Ingrediënten
Koolhydraatmatrix (glucose-fructosestroop, maltodextrine, wasachtig maïszetmeel, palatinose), rijstkrokant (rijstmeel, maïsmeel, plantaardige olie, suiker, zout), appels (minimaal 14 %), ruw AmandelenSojaproteïne-isolerend (Soja), Inuline (vezels), Zoetewei (Melk), sorbitol, kokosnootolie, LijnzaadStabilisator: Xanthaangom, smaak, zoetstof: Stevia, zout

© 2016 - 2021 Zale | sitemap | rss