Eurosport Energy Gel + Magnesium - Peach Flavour

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 33,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Energy Gel + Magnesium is een gel met de cruciale 2:1 verhouding (een verhouding die twee keer zoveel glucose als fructose bevat). Glucose (ook wel dextrose genoemd) is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam. Het is een delicate relatie. Met een regelmatig dieet kan een persoon tot ongeveer 60 gram suiker per uur consumeren. Met een verhouding van 2:1 tussen glucose en fructose kan deze verhouding oplopen tot 70 à 80 gram. Hierdoor is het energieniveau van het lichaam veel hoger.

 

Aan deze speciale energiegel wordt magnesium toegevoegd, meer bepaald magnesiumcitraat. Het lichaam absorbeert dit type magnesium het best. De magnesium gel heeft een middellange tot lange termijn effect en zorgt ervoor dat de spieren goed functioneren.

 

Eurosport voeding heeft bewust gekozen voor een zogenaamde geconcentreerde gel. Dit betekent dat de substantie van de gel iets "dikker" is dan veel andere gels waaraan water is toegevoegd. Op deze manier moedigt Eurosportvoeding sporters aan om de gel voor langere tijd in hun mond te houden. Dit is belangrijk omdat het het speeksel is dat de meeste suiker absorbeert. Dit verhoogt de sportieve prestaties.

 

Bij Eurosport Nutrition staat gezondheid voorop. Daarom bestaat Energy Gel + Magnesium uit puur natuurlijke ingrediënten. Het belangrijkste verschil tussen Eurosport voeding en vele andere merken is dat het geen kunstmatige zoetstoffen bevat. Het bevat echter een natuurlijke zoetstof (stevia). Eurosport voeding wordt gemaakt met verse ingrediënten, wat ook betekent dat er vers fruit wordt toegevoegd.

 

Gemakkelijk te gebruiken: De opvouwbare verpakking van Energy Gel + Magnesium is iets langer zodat fietsers de Energy Gel snel uit hun achterzak kunnen halen.

 

Ingrediënten
Glucosestroop, kristallijne fructose, water, maltodextrine, verdikkingsmiddel: Pectine, carrageen, zuurteregelaars: organisch citroenzuur, natriumcitraat, magnesiumcitraat, smaak, conserveermiddel: Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat

© 2016 - 2021 Zale | sitemap | rss