Eurosport Energy Gel + Caffeine - Raspberry Flavour

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 33,99 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De Energy Gel + Cafeïne is een gel met de cruciale 2:1 verhouding (een verhouding die twee keer zoveel glucose als fructose bevat). Glucose (ook wel dextrose genoemd) is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam. Het is een delicate relatie. Met een regelmatig dieet kan een persoon tot ongeveer 60 gram suiker per uur consumeren. Met een verhouding van 2:1 tussen glucose en fructose kan deze verhouding oplopen tot 70 à 80 gram. Hierdoor is het energieniveau van het lichaam veel hoger.

Aan deze specifieke energiegel + cafeïne wordt cafeïne toegevoegd, wat overeenkomt met een kopje koffie. Sporters moeten deze cafeïne-gel tegen het einde van een trainingssessie of wedstrijd meenemen. Het geeft de perfecte energieboost als je een laatste spurt wilt maken of de laatste klim in een uitdagende tour of race wilt aanpakken.

Eurosport Nutrition heeft bewust gekozen voor een zogenaamde geconcentreerde gel. Dit betekent dat de substantie van de gel iets dikker is dan veel andere gels waaraan water is toegevoegd. Op deze manier moedigt Eurosportvoeding sporters aan om de gel voor langere tijd in hun mond te houden. Dit is belangrijk omdat het het speeksel is dat de meeste suiker absorbeert. Dit verhoogt de sportieve prestaties.

Met Eurosport voeding komt gezondheid op de eerste plaats. Daarom bestaat de Energy Gel + cafeïne uit alle natuurlijke ingrediënten. Het belangrijkste verschil tussen Eurosport voeding en vele andere merken is dat het geen kunstmatige zoetstoffen bevat. Het bevat echter een natuurlijke zoetstof (stevia). Eurosport voeding wordt gemaakt met verse ingrediënten, wat ook betekent dat er vers fruit wordt toegevoegd.

Gemakkelijk te gebruiken: De knijpbare verpakking van de Energy Gel + cafeïne is iets langer, zodat fietsers de Energy Gel snel uit hun achterzak kunnen halen.

Ingrediënten
Glucosestroop, kristallijne fructose, water, maltodextrine, verdikkingsmiddel: Pectine, carrageen, zuurteregelaars: organisch citroenzuur, natriumcitraat, watervrije cafeïne, smaak, conserveermiddel: Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat

Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

© 2016 - 2021 Zale | sitemap | rss